Who I Am??

I am a wife, a mother of three children, slaves of government :)
and of course a humble slave of Allah Swt.

Monday, December 31, 2012

Selamat Tinggal 2012!

Hari ini adalah hari terakhir untuk tahun 2012..  So many things happened through out this year.. Most things yang sangat2 berkesan adalah berkenaan dengan perubahan diri dan orang sekeliling... In any ways, semuanya ada hikmah semoga tahun mendatang mematangkan diri dengan keadaan sekeliling...

Terngiang-ngiang tazkirah pagi tadi sempena majlis perpisahan pengarah dan staf yang bertukar pejabat, kita digalakkan untuk mencari keredhaan Allah in no matter what. yes, i agree with that... jadikan diri kita seperti cermin..sebab apabila kita mengganggap orang lain dengan pandangan negatif sebenarnya ia merupakan perkara yang sama bagaimana orang menganggap kita sebaliknya.. apabila kite mencari keredhaan Allah dengan ikhlas, insha Allah kita akan berasa sangat bahagia.... seronok kan...

Alhamdulillah dengan pengisian di pagi hari tadi dapat mengingatkan kita di mana kita berada sebenarnya.. Hari-hari aku berdoa semoga tidak terlalu ta'aruf dengan kemewahan sederhana yang ada, sentiasa mencari kelemahan diri dan sentiasa perbaiki diri untuk menjadi orang yang lebih baik untuk emak, suami, anak-anak, sedara mara, ipar duai, mentua dan juga untuk rakan-rakan...

semoga dengan kehadiran tahun 2013 ni, kita dapat mengorak langkah dengan lebih jauh dan lebih bertawaduk dengan niat kerana Allah.. InshaAllah, jadikan kekurangan pada tahun 2012 sebagai panduan untuk tahun hadapan..InshaAllah....

semoga panduan di bawah ini menjadi inspirasi di tahun 2013... 


Wednesday, November 28, 2012

Berniatlah ketika ambil wuduk....




Ketika Ambil Wuduk niatkanlah dalam hati

1. Ketika berkumur, berniatlah kamu dengan,
"Ya Allah, ampunilah dosa mulut dan lidahku ini".

2. Ketika membasuh muka, berniatlah kamu dengan,
"Ya Allah, putihkanlah >mukaku di akhirat kelak, Janganlah Kau hitamkan muka ku ini".

3. Ketika membasuh tangan kanan, berniatlah kamu dengan,

"Ya Allah, berikanlah hisab-hisab ku di tangan kanan ku ini".

4. Ketika membasuh tangan kiri, berniatlah kamu dengan,
"Ya Allah, janganlah Kau berikan hisab-hisab ku di tangan kiri ku ini".

5. Ketika membasuh kepala, berniatlah kamu dengan,
"Ya Allah, lindunglah daku dari terik matahari di padang Masyar dengan Arasy Mu".

6. Ketika membasuh telinga, berniatlah kamu dengan,
"Ya Allah, ampunilah dosa telinga ku ini".

7. Ketika membasuh kaki kanan, berniatlah kamu dengan.
"Ya Allah, permudahkanlah aku melintasi titian Siratul Mustaqqim".

8. Ketika membasuh kaki kiri, berniatlah kamu dengan,
"Ya Allah, bawakanlah daku pergi ke masjid-masjid, surau-surau dan bukan tempat-tempat maksiat"

Tuesday, November 20, 2012

aLLAH Is MOsT mERCIfUL


LAMBAT ATAU CEPAT PERJALANAN HIDUP KITA MENUJU IMPIAN ITU ADALAH RAHSIA ALLAH.
KITA PERLU BERUSAHA DAN TERUS USAHA ASALKAN IANYA BERLANDASKAN AGAMA ALLAH..
PASTIKAN JALAN YANG DIPILIH ITU BETUL DAN DIREDHAI OLEH-NYA...

AKU PERCAYA JALAN YANG AKU PILIH AKAN MENEMUI KEJAYAAN...
INSHA ALLAH..


A DU'A ...

"When I am sad and I want a shoulder to cry on, nobody supports me but Allah. Pleasing humans is most difficult, pleasing Allah is the easiest. People sometimes punish me for the mistakes that I've done, Allah ignores and excuse that one I have... That's Allah. The Greatest, the Almight, the Most Merciful and all praises belong to Him." - Anonymous -

Wednesday, November 7, 2012

LIFT ME UP!!

I LOVE THIS QUOTE & PLEASE DO FOLLOW THEM ON FB - LIFT ME UP PROJECT..




'MAY IT PEACE IN UR MIND'

I deserve all good as I give the good always.

As Salam to all my friends...

Alhamdulilah kita sudah pun berganjak ke bulan November kurang dari 60 hari akan berakhirnya tahun 2012.. bila berfikir sejenak apa yang telah lis lalui sepanjang tahun 2012 ni adalah lebih baik dari tahun lepas..alhamdulillah alhamdulilah alhamdulilahh... semuanya atas impian dan cita-cita serta doa yang tidak putus kepada Allah yang maha Esa dan Maha Mengetahui...

Setiap orang ada cita-cita untuk upgrade diri kan? so as me...ye mmg sume orang nak hidup senang cuma jalan yang dilalui tak sama dengan orang lain..so as me...sebab tu lis pilih untuk buat business premium Beautiful ni atas dorongan dan tunjuk ajar CDM Nurfaziha .. i feel great because dalam bisnes ni semuanya ditunjuk ajar dan diberi ILMU yang tak dapat di mana...i feel BLESSED...Alhamdulillah..


kelas NDO bersama mentor kesayangan - CDM Nurfaziha & CDM HANIS

penerangan daripada bakal CDM Zuraida

kata-kata amanat dari CDM Fazi , CDM pertama di Johor

penerangan lanjut dari DDM Dura

we were all the way from JB none of night stay ok..heheh

with CDM hanis the gojes... :)


FOLLOW THE LEADER adalah moto grup kami di mana kita hanya perlu dapatkan guide dari leader on how to expand our business and also apa-apa je berkaitan.. Asalnya lis dengan Fazi ni memang tak kenal..Lis contact Fazi daripada HANIS .. dia yang suggestkan untuk contact Fazi selepas Lis emel Hanis tanya pasal opportunity business ni.. Alhamdulillah i've got a good leader..dia pun seperti rakan baik yang banyak membantu, banyak menyedarkan diri ini tentang KEHIDUPAN yang perlu diteruskan setelah pelbagai 'pemikiran' yang melanda.. bak kata Fazi, Lis ni byk layan 'perasaan' hahahah..that's so true me...my husband pun selalu cakap camtu..hahahah but again terus tersentak dan tersedar.. i have to wake up... dan tak perlu tunggu apa-apa lagi.. nak tunggu orang lain 'kejutkan' kita? boleh tp mcm-mcm perkara akan dipfikirkan maka BANGUNLAH  anda daripada mimpi indah yang tak mungkin akan jadi kenyataan sekiranya tiada apa-apa tindakan... 


Kalau Lis dah tersedar dari comfort zone yang dah bertahun-tahun ni....apa kata anda pun HARUS BANGKIT dari melamun nak itu dan ini dan hanya mengharapkan majikan bayar gaji dan habis tiap-tiap bulan, simpanan tak naik-naik..lis boleh share this business opportunity untuk UPGRADE diri.. anda boleh lihat CDM yang berjaya hasil dari business online yang dihujung jari je ni... Let me share this experience as TOGETHER WE ACHIEVE MORE!!

CONTACT ME : 0127008493
EMAIL ME : ellisa.mj@gmail.com

 I deserve all good as I give the good always.

Thursday, November 1, 2012

LEGOLAND

HAHAHAH..
Lama gila tak update blog kan..

Anyway, suka nak gi LEGOLAND ni cuma lis ngn hubby selalu tertanya2 nak gi with day pass atau annual pass sokami ni selalu menjadi pengunjung setia tetapi hanya di depan pintu saja ...hahah masuk belum lagi..

So We decided to buy an annual pass soon...ha ha ha...tak sabar nak masuk tapi ingat nak masuk berdua je bg puas main berdua kat dalam tu..dengar2 mmg seronok dan next year will have a theme park..wallaa!!! lagi syiok..siap ada resort and hotel lagi... sure we will bring our beloved children..hehehhe 

Entrance Fees  boleh cek kat sini .. harga tiket legoland .. the best price adalah booking on9..so hurry up..anda takkan rugi tau... 



Another part, situ pun dah ader hello kitty town n thomas n friends and whatsoever (lupa dah namanya)...yang hello kitty tu mcm best..wahh tak sabar nak pergi..especially anak dara lis tu...
Entrance Fees dia untuk Hello Kitty (mykad) is RM85.00 dia ader 3 tingkat utk hello kitty memang cantek.. ada merchandise store, ader cafe hello kitty...best.. (tapi harap maaf gambar lupa nak snap, will upload soon k.)


ni je gambar yang sempat upload.. its open daily from 10.00am to 6.00 pm...

so hurry up!
datanglah Johor...anda takkan rugi tau...
Johor dah best dah skang
hidup JOHO







Wednesday, October 3, 2012

September telah berlalu.... :)

As Salam,

It has been long time tak write up to this BELOVED blog..hehehhe..lis quite busy last month...every week berjalan2 plus outstation...

on the 1st week of September ke Melaka ada bengkel belanjawan kat sana...3 hari 2 malam and stay kat hotel Holiday Inn but me tak stay la kan sebab bawak mak and anak2 suami tinggal di rumah..hehehhe

Hujung minggu tu pulak ke Penang..family vacation..this is memang wajib for every year..kalau boleh memang nak buat family vacation for at least twice a year..Alhamdulillah dengan rexeki dan kudrat yang ada..anak-anak kami dapat merasa dan mengikut jejak langkah mak pak dia yang kaki jalan ni ....hehheheh..
For more, en suami kata itu hadiah hari jadi saya in advance untuk bulan september..Alhamdulillah....

Oh banyak nak story mory untuk bulan September ni especially celebration for my birthday...ehehhehehe

Untuk bengkel belanjawan takda apa nya just about my work..kalau tak pergi bengkel tu sure skang tengah pulun buat bajet tuk next year..Tapi alhamdulillah dengan adanya bengkel tu, lis dapat settlekan bajet next year dengan jaya...semoga tahun depan ada lagi bengkel bajet di temapt hotel yang mahal dengan makan yang sedapp...that's why i like..and for that i gain another 2 kg...up to 61kg to 59kg..oh sgt sedeh sebab naik 2kg...huhuh..tapi takpe..Premium beautiful ada, it will help me to reduce fat slowly, insha Allah ..:)


terharu dengan quote atas cake..
'Happy Birthday to Super Wifey & Mommy Lis'
hahahha thank u encik suami..

ini gaya mak orang yang berumur '13' tahun...
heheheh Alhamdulillah...

gigih tangkap gambar..thank u love..


Keesokkannya kami ambil cuti, byk urusan nak setelkan...one of my dream is to have my own house...tu pergi ke SUK usha rumah...kemudian ke Legoland..jalan2 amik angin...ke JPO cuci mata...dan last sekali gi late lunch di TGIF...My en husben belanja....sebab tak tahu nak makan mana..so we decide TGIF the best choice for the day..hehehhehe

My Happiness <3 ya'll!! muaxx

my soul, my love, my belahanjiwa!!

Makanan untuk hari istimewa yang paling sedap..nyummmm

Alhamdulillah,
dengan bertambahnya usia ini 
Ku berdoa untuk dikurniakan kesihatan yang baik, 
Rezeki yang bertambah murah
Rezeki yang diberkati
Perjalanan hidup dan doa yang dipermudahkan
Bersyukur masih bernafas di bumi Allah yang maha luas ini
Semoga dengan kesihatan dan panjangnya umur ini moga dapat berbakti dengan
ibuku, suamiku, keluargaku dan yang paling istimewa kepada anak-anak ummi yang ummi sayang sekali..
Kalian yang menghangatkan lagi hubungan kekeluargaan kami..
Alhamdulillah...



Friday, September 14, 2012

TIPS MEMINUM AIR MASAK DENGAN BETUL


As Salam,

Quick update sebelum punch balik pukul 5 ni..hahah..lama betul tak update blog yang bersawang...sebenarnye takde idea nak tulis keranan block writing bersarang dalam otak..anyway, business stuill run mcm biasa...skang sibuk mengclosing kan akaun, bengkel sana sini, raya sana sini..dan juga proses menaikkan berat abdan pun bermula..oppss tapi PB penyelamat mak skang ni..hahahah makan tetap makan..mana boleh tak makan..takut kufur nikmat...hehhehe...

anyway, ari ni sempat blog walking satu blog ni.. suke tips minum air masak nya..so sebagai panduan kita bersama..meh kita share.

InsyaAllah, hari ini saya kongsikan cara pengambilan air supaya penggunaan air dalam badan digunakan secara optimum.
  1. Minum segelas air masak (250ml) sebaik bangun tidur. Minum air masak di pagi hari dikatakan dapat menyegarkan dan menjadikan wajah kelihatan muda.
  2. Minum segelas air masak sejam sebelum tidur.
  3. Ambil makanan tambahan/supplemen bersama 2 gelas air.
  4. Minum setengah gelas/segelas air masak setengah jam sebelum makan. Ia akan turut membantu anda mengurangkan berat badan dan mengelakkan makan berlebihan.
  5. Minum segelas air sebaik sahaja selepas ke tandas/menyusukan bayi atau mengepam.
  6. Letakkan sebotol air masak di tepi katil, supaya apabila anda terjaga di waktu malam boleh minum air masak.
  7. Minum air masak suam panas supaya kita akan menghirup air sedikit demi sedikit.
  8. Check pengambilan air secara detail seperti berapa gelas sehari atau berapa liter sehari. Kadang-kala kita merasakan dah cukup banyak minum air tetapi sebenarnya belum pun sampai 2 liter.
  9. Pastikan air masak sentiasa ada berdekatan dengan anda. Jadi bila-bila sahaja anda boleh minum.
  10. Minum air bila-bila masa bila rasa haus & lapar tetapi belum sampai waktu makan.
Tips yang ke-7 juga sesuai digunakan semasa dalam pantang kerana orang tua-tua selalu tak galakkan minum air masak banyak kerana akan kerap ke tandas. bila kerap ke tandas maka jahitan akan lambat baik. Jadi hirup air masak panas sedikit demi sedikit. Dengan itu, anda akan kurang ke tandas.
Nah, mudah kan. Kalau ikut tips ni, sehari dah boleh minum lebih dari 3 liter air agaknya. Bila minum air masak banyak, kuranglah sikit rasa nak makan makanan tak berkhasiat kan. Maka, kita pun akan jadi lebih sihat dan bertenaga.
p/s- saya suka minum 2-3 teguk air bila nak ke tandas. Alang-alang membuang biar banyak sket. tongue tapi sebenarnya takde la air tu terus keluar pun. Badan kita kan banyak filter. lepas ke tandas, minum air lagi. big grin
Selamat mencuba!

So, disini sesiapa yang pakai Premium beautiful haruslah juga meminum air masak dengan secukupnya supaya proses pembuangan akan berlangsung dengan jayanya...SELAMAT MENCUBA!!

anyone who wants to try this MAGICAL CORSET, u may contact me k!

Monday, August 13, 2012

Menyambut Raya

Alhamdulillah 
Lagi beberapa hari je lagi nak raya..
dah buat persiapan ke uolls..?

Raya tahun ni dapat rasa feeling lain sket..ewahhh
sebabnya 
Aimar dah pandai jalan...
dan tak sangka dah ada anak dua
Madihah pun semakin petah cakap..nyanyi lagu omputih je manjang
Doa makan pun dah pandai sket2.alhamdulillah
yang best part tu bila diha nyanyi, aimar tukang menari..pusing sana pusing sana
kalau kakak dia tak leh ckp dah..menari ballerina je sepanjang masa...



 pak n anak2 gigih basuh lantai sambil main air

Lagi satu tahun ni i feel more comfortable sebab utama ialah saya dapat menurunkan berat badan sehingga ke angka 5..ok ni mmg sangat teruja...
perut pun semakin flat..
thank u so much to Premium Beautiful Corset yang berjaya merealisasikan impian ku..tapi ada lagi 5 kgs more to go..semoga dapat berat yang diidamkan aminn...


Cara Pemakaian Yang Betul
- 8 jam sehari secara konsisten which is membakar kalori sebanyak 900 kalori sejam, xyah jogging hari2 tuk bakar kalori..just pakai ke PB ni
- minum air yang banyak tapi kalau bulan puasa..minum masa sahur tu sekurang2nya 3 gelas penuh..InshaAllah akan bertahan

Yang lis perasan sejak puasa ni, selera makan memang takde sangat sebab kalau gi PARAM tu nak beli apa pun tak tahu sebab takde rasa ape nak makan..dan saya tidak berdiet atau makan pil langsing pun..Ye dulu memang saya suke ubat itu dan ini...makan with no regrets..tp bile tak consume, ha mengembang la balik...

Tapi pakai premium Beautiful ni, badan sejak puasa memang rasa ringan dan larat la nak dukung Aimar..kalau dulu kurang larat nak dukung ye....heheheh Alhamdulillah dengn izin-Nya...

Bukan setakat puas hati dengan diris endiri tapi puas hati jugak dapat tolong orang lain yang mendapat kesan selepas pakai PB ni..ramai kata dah selesa dengan PB dan rasa confident nak raya ni..so apalagi, roang lain dah puas hati anda bila lagi...bukan itu aje, poket pun rasa penuh je..nak tahu camane? jom kite dating sambil mkn kuih raya ..hehheheh


need a FREE consultation, just call me 

ELLISA 0127008493

Friday, August 10, 2012

I'm Back on Track... Ramadhan Kareem...

As Salam....

Fuh..lama gila tak update blog ceritera kisah hidup..gituu..hehehhe..Alhamdulillah hari ini dah masuk puasa Ramadhan ke-21...Banyak perkara berlaku dan berubah dan yang pastinya hari raya tahun ni pasti lain dari yang lain... :)

Preparation raya tahun ni agak extra sket dari tahun sebelumnya dan juga agak luar biasa sebab jeng jeng jeng...saya dah turun berat badan kepada 5-series (nnt bgth)..ha mak terkejut nyah! before puasa masih lagi 6-series...but then mmg pakai Premium Beautiful Corset sahaja ye...tanpa senaman dan tanpa pil langsing semasa bulan puasa..hopefully ini bukan efek puasa semata-mata, semoga ianya kekal dan tetap turun carta lepas puasa nanti..InshaAllah...


Alhamdulillah syukur sangat. bukan sahaja dapat figure anak dara balik tapi juga dapat kesihatan secara menyeluruh. Puasa pun tak terasa lapar sangat dan nafsu makan mmg agak berkurangan dan tidak terlalu nak beli mcm orang kebulur kat PARAM (pasar Ramadhan)... Haus dan dahaga itu normal...

One more, lis masih breastfeed Aimar ..tapi dengan pemakaian Premium Beautiful ni air susu untuk Aimar masih cukup dan masih dapat breastfeed Aimar eventho direct feed sahaja....Alhamdulillah...Syukur diketemukan dengan produk magikal ni...



Rasanya pelaburan lis dalam business ni tidak merugikan apa-apa..dan lis rasa bersyukur sangat sebab ada client pakai Premium Beautiful saing-saing lis pun terasa apa yang lis rasa..sebab tu rasa syukur sangat dapat membantu mereka yang sangat memerlukan dari segi memulihkan kesihatan dan juga membentuk tubuh badan...its AWESOME!

So, kepada mereka yang nak pakai Premium Beautiful for FREE , jom kita set appointment to know further details... I bet u this investment will make sense...dah terbukti KEBERKESANANNYA.... pls contact me & i will show u the way...




Wednesday, July 25, 2012

GREEN LEADER GROUP - NO.1 ONLINE PIONEER

**KREDIT TO MY TOP LEADER HANIS HAIZI


It was just started with a DREAM. The DREAM Turned into REALITY!! Because WE MAKE IT HAPPEN! 

Alhamdullilah berkat usaha berterusan dan consistent tuntut ilmu daripada leaders hasilnya terciptalah GLG Team hari ini.

After 2 years Hanis berkecimpung dalam business Premium Beautiful, maka tertubuhlah Green Leaders Group, ketika itu pencapaian Green Leader Group pertama kali dalam sejarah bawa 2 bas ke Hong Kong pada June 2011.


 Click this entry : http://www.hanishaizi.com/2011/06/hong-kong-with-hanis-haizi-friends-day.html



 Dalam banyak-banyak CDM di Malaysia, our team is the YOUNGEST TEAM but yet the FASTEST TEAM untuk bawa BUS melancong.


Tak cukup pencapaian itu, seterusnya semasa pergi ke Holland we are the ONLY team yang bawa BUS!! Congratzz to ALL Green Leaders Group to be apart of this success!!




Seterusnya pergi ke Vietnam hampir Satu Flight!! Lebih kurang 3 bus! Seronok tak terkata. Dan baru- baru ni balik dari Guangzhou, kami bawak lebih dari 1 flight. Dan total number of bus is 5!!


the bigger the BETTER!


tapau 2 flight!!

Green Leaders Group lead by young generation, all ideas are fresh and unique! We like to step forward and move fast! 


We are the NO 1 ONLINE PIONEER, coz back in 2009 masa tu Premium Beautiful tidak dikenali lagi. And starting from me, the founder of Premium Beautiful Top Agent and Green Leaders Group maka terciptalah Revolusi Premium Beautiful Online! 


Dan yang dapat tempias ialah rakan-rakan kongsi!! :) To all my GLG Team we have special topic on social media marketing, how important internet in our life. Kalau kita tak step forward kita akan ketinggalan. And the best part, everybody the "workable method", including other group too! :)


The best part if you GOOGLE Premium Beautiful, boleh kata 98% adalah from Green Leaders Group!! 



Common keyword! My name also dah jadi Keyword for Premium Beautiful... kata legend kan? :P





Now Green Leaders has their own Academy, specially for team members, hands on training on Motivational talk, Technical part on Premium Beautiful corset, Setting Efficient, and Goal Setting.
And Social media marketing also part of the knowledge that we share. Especially on blogging and Facebook. Most of our team members banyak back ground IT, maka mereka juga contribute kepada semua ilmu-ilmu ini. 

masa ni buat POWER UP session

Gerak Gempur mengikut Zon jugak dilakukan untuk rakan-rakan kongsi yang luar dari KL untuk serap aura leader!  Thank you to all CDMs from GLG group yang sama-sama menjayakan program GLG Gerak Gempur Seminar!



Zon Selatan - its me yang paling belakang (6 dari kiri)

Zon Pantai Timur

Be apart of our TEAM today!! 
Be in the Right Group! 
Choose GLAM!!
We will guide you to Succeed! 

semuanya di guide di tunjuk ajar
tentukan matlamat dan matlamat jelas
so apa tunggu lagi
call me!
0127008493
lis

i will guide u!!

Tuesday, July 10, 2012

Promosi Sempena Puasa....

As salam....

To all beautiful readers out there!!!

Sesiapa yang nak beli Premium Beautiful Corset by CASH....

Lis nak bagi special gift to you all so then you all boleh bergaya sakan nanti masa raya dengan pakai baju raya meletop-letops gitu haaa...

Why must buy CASH??


You all akan jimat RM400-600 tau plus uolls akan dapat rebate up to RM150 terus didebitkan dalam akaun uolls...






PLUS..

Uolls akan diberi LACTOLITE 1 box secara PERCUMA
(harga biasa : RM158)



PLUS

FREE PB Wash...
(harga biasa: RM42)


Corset ni pun membantu anda dari segi kesihatan dan kecantikan..
so sesiapa yang mementingkan kesihatan dan juga kecantikan secara keseluruhan, just contact me, lis akan sarungkan PB ni ke badan anda dan rasakan magical corset ini..

LIS
0127008493 (whatsapp/LINE)

SU
0179025485(whatsapp/LINE)

or 
ellisa.mj@gmail.com

kepada mereka yang berada di JOHOR especially you can contact us to get your Premium Beautiful NOW!!
free fitting
free consultation..


Friday, July 6, 2012

Kebaikan Premium beautiful Corset




Antara kebaikan Premium Beautiful Corsets adalah:









*Memperbetulkan pengaliran darah


*Meningkatkan kadar metabolisme badan


*Memulihkan sistem pernafasan



*Menghalang pembiakan kanser




*Membentuk badan & postur yang baik


*Fabrik yang lembut pada kulit



*Membantu membersihkan toksin dari darah


*Selesa dan sesuai dipakai sepanjang hari.





contact me for further details :-


book your appointments now!!

lis

0127008493

or 

ellisa.mj@gmail.com

Berubah...


I just Love this quote..
its remember me on how i step forward to this journey.
mengenali seseorang yang tak pernah jumpa
tapi membimbing aku menjadi orang yang sedar
akan keperluan masa depan..

Dan sekarang,
bukan masa untuk berpaling lagi..



sebab tu aku pilih untuk berada dengan orang yang lebih bermotivasi dan lebih positif.
Marilah kita berubah dari BIASA menjadi LUAR BIASA.
Peluang dah ada, cuba untuk gapai dan terus gapai untuk jadikan ia realiti.

Lis memerlukan agent untuk PREMIUM BEAUTIFUL ni, sesiapa yang berminat boleh contact lis as per below.
Corset ni sentiasa ada sambutan dan permintaan, so hurry up..

Lagilah sekarang ada promosi 
siapa join, confirm bulan pertama akan dapat RM4,500.00 dalam tangan
Fund Car
Free Trip
Jam tangan (ni paling keramat)
Income besar..

Jom Join Us!!

LIS 0127008493
OR 
ellisa.mj@gmail.com

CABAR DIRI ANDA UNTUK REBUT PELUANG INI!

jenguk2